Voel je thuis

Relocation via The Dutch Houses

Vanuit het buitenland naar Nederland verhuizen: het is voor expats een enorme uitdaging. Wij helpen u er graag bij. Samen hebben wij meer dan 40 jaar ervaring in het vak in het assisteren van expats bij het zoeken van een droomhuis in een nieuw land. Daarnaast hebben we ruime ervaring in ervoor zorgen dat iemand zich snel thuis voelt. Wij putten uit een breed netwerk en hebben de beste huizen in ons aanbod staan.

Bent u voor een expat op zoek naar een (tijdelijk) huis in Nederland?

The Dutch Houses biedt uitgebreide relocation services voor expats die verhuizen naar Nederland. Dankzij onze ervaring in het plaatsen van expats die werkzaam zijn bij grote en kleinere bedrijven kunnen we iedereen uitstekend begeleiden in het verhuisproces. Ook voor het plaatsen van een groot aantal expats vanuit corporates zijn wij de juiste relocation partner.

The Dutch Houses gaat verder waar de meesten ophouden. Wij begeleiden u bij elke stap en houden actief contact, zelfs nadat wij onze service hebben afgerond. Anderen benoemen als bijkomend pluspunt dat u profiteert van een heldere en transparante samenwerking. Dit komt onder meer terug in een voor u op maat gemaakt stappenplan.

Relocation of herhuisvesting begint bij het invullen van de welkomstkaart.

In de welkomstkaart vragen wij u naar uw wensen. U kunt ook met ons in gesprek om samen de woonwensen in kaart te brengen.

Vul onze welkomstkaart in

Hoe werkt relocation via The Dutch Houses?

Persoonlijke kennismaking

Welkom in Nederland!

De verhuizing plannen

Zorgeloos wonen

Neem contact met ons op