Voel je thuis

Verkopen via The Dutch Houses

Wilt u uw huis verkopen? Wij vinden voor u de koper die bij uw huis past.

The Dutch Houses is uw specialist voor bemiddeling bij verkoop van exclusieve huizen in de regio Noord-Holland, ons kantoor is gevestigd in Bergen. Hierbij kijken wij met name naar huizen met veel karakter of een bijzondere architectuur. Wij begrijpen dat uw woonomgeving en de verschillende aspecten in uw huis een aantrekkelijke combinatie vormen. Door een kleine selectie van exclusief aanbod in de portefeuille op te nemen krijgt ieder huis en iedere eigenaar de aandacht die nodig is. Vanuit ons thema ‘voel je thuis’ vergroten wij de woonbeleving in en rondom uw huis en vinden wij samen de koper die bij uw huis past.

Wij geloven in meer dan Funda alleen en zetten ons brede netwerk optimaal in. Daarnaast hebben wij kennis van de omgeving en de markt en doen alles met aandacht. Met onze moderne marktbenadering, onder meer door uitgebreide ervaring in het verhuren en beheren van exclusieve vakantiehuizen, kunnen wij het thuisgevoel meteen oproepen bij potentiële kopers die perfect op uw locatie passen.

Bij de verkoop van een huis spelen veel aandachtspunten die een grote financiële impact kunnen hebben. Deskundigheid bieden wij als het gaat om de waardering van het huis. Wij behartigen uw persoonlijke wensen, luisteren naar wat u belangrijk vindt en voorzien u van een vakkundig advies.

The Dutch Houses: uw verkoopmakelaar in Bergen en omstreken.

Wilt u meer weten over hoe wij werken? Lees dan verder of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Op ons kantoor aan de Eeuwigelaan 3 bent u altijd welkom voor een cappuccino-consult.

Hoe werkt uw huis verkopen via The Dutch Houses?

De voorbereidende fase

Het verkooptraject

Recent verkochte woningen:

Reviews verkoop:

Enthousiast, fris en actief team met effectieve aanpak( mn. gericht op beste prijs!). Afwikkelingsproces na commerciële verkoop kan nog iets professioneler, maar ben er van overtuigd dat dit goed komt. Zij hebben dan ook een bonus verdiend!

Resultaat: 8,5 | Kennis: 9 | Service: 8

Rene Doors, Verkoop

Enthousiast en gedreven. Zeer goede bereikbaarheid. Zeker ook buiten de “kantoortijden”. Betrokken en met begrip voor de wensen van de klant. Al voor de vierde maal naar grote tevredenheid gebruik gemaakt van jullie kennis van de markt.

Resultaat: 10 | Kennis: 9 | Service: 9

Jan Klaver, Verkoop

De verkoop van onze woning aan de Omloop 18 te Heiloo is voortvarend van start gegaan. Een prachtige videopresentatie, mooie foto’s en daarna met het pand op Funda. Ons eerste aanspreekpunt bij de makelaar was Monique. Ook contact gehad met Gonda. Beiden gedreven dames, die de afspraken maakten voor de bezichtigingen en aspirant-kopers daarin begeleiden. Niets dan lof. We voelden warmte en betrokkenheid. Ons huis was binnen 2 maanden naar tevredenheid verkocht. Met dank aan The Dutch Houses!

Resultaat: 9 | Kennis: 9 | Service: 9

Fam. van Loon, Verkoop