Voel je thuis

Over ons

Innovatieve vastgoedservice met persoonlijke aandacht

Het team straalt precies uit waar Makelaardij The Dutch Houses voor staat: kracht, klasse en karakter. Met gezamenlijk 25 jaar ervaring in vastgoed, de verhuurbranche en zakelijke dienstverlening beheersen ze het volledige spectrum van de makelaardij. Daarbij gaan ze net een stap verder en behouden ze het persoonlijke contact ook ná de sleuteloverdracht.

Uiteindelijk draait het om iets heel wezenlijks: dat u zich ergens thuis kunt voelen. Voor de één betekent dat de rust van vrij uitzicht, voor de ander betekent het de reuring van een levendige, veilige woonwijk. Weer een ander vindt het in de zekerheid van faciliteiten binnen handbereik.

Die persoonlijke benadering blijft de sleutel, of het nu gaat om locals in Noord-Holland of expats uit alle uithoeken van de wereld. Wie bij The Dutch Houses komt, krijgt alle aandacht. Alleen zo kunnen we samen bekijken wat u nodig heeft en daar perfect op aansluiten.

Ons ultieme doel: dat u zich in alle opzichten thuis voelt.

Onze kernwaarden:

Ons team

Linde

Linde laat potentiële huurders en kopers zich snel thuis voelen bij bezichtigingen. Ze is pas tevreden als de klanten dat ook zijn, service verlenen zit dan ook in haar DNA.

Gonda

Gonda heeft een netwerk om over naar huis te schrijven…. Ze heeft er 15 jaar over gedaan om alle mooie plekjes en bijbehorende huizen te leren kennen in en rondom het mooie kunstenaarsdorp Bergen.

Julia

Julia woont en werkt in de Jordaan te Amsterdam. Ze beheerst de kunst van het schrijven en denkt na over de verhalen achter het aanbod van ‘The Dutch Houses’.

Japke

Deze dromenvolgster maak je niet gek. Met haar vast-goed-hart kan ze genieten van de mooiste huizen en ze deelt haar passie graag met anderen.

Britt

Britt woont in Castricum en mocht na haar stage als management assistent blijven. Ze wordt blij van persoonlijk contact met klanten om ze zo beter te kunnen helpen. Ook houdt ze van het stijlen van huizen. In een handomdraai zorgt ze voor de perfecte presentatie van uw huis.