Voel je thuis

Te huur: Kerkelaan 14 Bergen

Kerkelaan 14 Bergen

€ 3000,00

Op een unieke locatie aan de rand van het bos en op loopafstand van het Bergense centrum bevindt zich deze idyllische vrijstaande woning. Alle voorzieningen zijn te voet bereikbaar en binnen een kwartier staat u op het strand van Bergen aan Zee. De woning leent zich ideaal voor een stel of een gezin met maximaal twee kinderen.

De woning is praktisch ingericht, maar biedt veel sfeer door de unieke jaren 30 details en de open haard in de woonkamer. De aparte keuken is van alle gemakken voorzien, waar u middels de tuindeuren entree maakt naar de groene tuin. Deze beschikt over een zonnige terras op het zuidwesten. Verder beschikt u over een schuur direct naast het huis en een eigen parkeerplaats waar ruimte is voor twee auto’s.

Bergen is van origine een kunstenaarsdorp. Als kunstliefhebbers kunt u dan ook uw hart ophalen in de diverse musea, galerieën en artistieke winkeltjes. Bergen heeft een groot aanbod aan culinaire restaurants, cafes & koffiebars. Rondom de beroemde Ruïnekerk worden talloze evenementen georganiseerd zoals de prijswinnende, wekelijkse markt en de gezellige braderieën in de zomermaanden. Bergen bruist!

* unieke ligging in het dorp & aan de rand van ’t bos
* eigen parkeergelegenheid
* sfeervol & karakteristiek huis met rieten kap

Meer informatie over Kerkelaan 14 Bergen aanvragen?