Kantoor The Dutch Houses - Bergen (nh)

Uw huis verkopen met The Dutch Houses

Wilt u uw huis verkopen? Wij vinden de koper die bij uw huis past.

Door een kleine selectie van exclusief aanbod in de portefeuille op te nemen krijgt ieder huis en iedere eigenaar de aandacht die nodig is. Wij geloven in meer dan Funda alleen. Wij zetten ons brede netwerk optimaal in. Wij hebben kennis van de omgeving en de markt en doen alles met aandacht.

Bij de verkoop van een huis spelen veel aandachtspunten die een grote financiële impact kunnen hebben. Deskundigheid bieden wij als het gaat om de waardering van het huis. Wij behartigen uw persoonlijke wensen, luisteren naar wat u belangrijk vindt en voorzien u van een vakkundig advies. Wilt u meer weten over hoe wij werken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

The Dutch Houses uw verkoopmakelaar

The Dutch Houses in regio Bergen is de specialist voor bemiddeling bij de verkoop van exclusieve huizen met karakter of een bijzondere architectuur. Bij ons kiest u voor creativiteit en kwaliteit. Met onze vakkennis en jarenlange ervaring met een moderne marktbenadering kunnen wij uw zorgen rondom het verkopen van uw huis uit handen nemen.; Vanuit ons thema “ voel je thuis” vergroten wij de woonbeleving in en rondom uw huis en vinden wij samen de koper die bij uw huis past. Hierbij zorgen wij dat uw woonomgeving en de verschillende aspecten in uw huis een aantrekkelijke combinatie zijn die het gevoel van thuiskomen naar boven brengt bij de koper. Wij kijken door de ogen van een koper. Door middel van moderne technieken, professionele
materialen, duidelijke afspraken en vooral met een hart voor uw huis zorgen wij voor het beste resultaat.

Neem contact op

Uw huis verkopen in de regio Bergen?

Zo gaat dit in z’n werk. Wilt u uw huis verkopen met The Dutch Houses? Wij bereiden zorgvuldig een plan van aanpak voor. De verkoopopdracht wordt vastgelegd op basis van een samenwerking met u als opdrachtgever. Vervolgens doorlopen wij samen met u de voorbereidingsfase en het verkooptraject.

Ons kantoor aan de Eeuwigelaan 3, u bent hier altijd welkom voor een Cappuccino consult.

De voorbereidende fase

In de eerste fase van het verkoopproces van uw huis zullen wij met u het plan van aanpak voor de verkoop en presentatie van uw woning doorspreken.

Vraagprijs bepalen
De eerste belangrijke stap bij het verkopen van uw huis is het vaststellen van een goede vraagprijs. Om er voor te zorgen dat er een realistische vraagprijs tot stand komt, komen wij dit graag bespreken tijdens een bezoek aan uw huis.
Hierbij besteden wij aandacht aan wettelijk verplichte kennisgegevens, mogelijkheden voor aanbouw/verbouw en wordt er een uitvoerige rapportage gemaakt over uw huis, het perceel en de mogelijkheden. Met al deze informatie adviseren wij u over een realistische vraagprijs.

Het marketingplan
Vervolgens is voor de verkoop van een huis ook goede marketing nodig. Wij werken op unieke wijze samen met door ons geselecteerde makelaars uit onze omgeving. Tevens zorgen wij voor een internetpresentatie bij ons landelijke netwerk, Facebook, Funda en overige woningsites. Wij verzorgen dronevideo’s van uw huis. Een luxe brochure met een uitgebreide omschrijving van uw huis gebaseerd op “Voel je thuis” in en rondom uw huis wordt daarnaast ook ingezet om de woonbeleving van uw huis te vergroten. Hierbij wordt veel aandacht besteed aan sfeer en omgeving zodat geïnteresseerden een duidelijk en volledig beeld van uw huis krijgen.

De woning verkoop gereed maken voor het beste resultaat
Het gaat om het gevoel en de beleving wanneer je een huis binnen komt.
Van u vragen wij uw huis zo netjes mogelijk te maken. Het is belangrijk dat geïnteresseerden het gevoel hebben dat de woning toegankelijk is en prettig is om in te wonen. Zo is het belangrijk kleine mankementen aan het huis onder handen te nemen. Tevens kunnen wij u tips geven zodat door middel van kleine aanpassingen uw huis verkoop gereed kan worden gemaakt.

Het verkooptraject

In de tweede fase van het verkoopproces zorgen wij voor de bezichtigingen, onderhandelingen en ondertekening van de koopakte.

Potentiële koper
Wanneer wij een potentiële koper op het oog hebben benaderen wij deze actief. Wij plannen in overleg een afspraak in om uw huis samen met veel enthousiasme te komen bezichtigen, hiervoor nemen wij alle tijd en hebben wij aandacht voor het huis en de kijker. Wij zorgen ervoor dat de
potentiële koper goed wordt geïnformeerd.

De onderhandelingen
Wij achterhalen wat de potentiële koper van uw huis drijft en hierop stemmen wij de inzet van de onderhandeling af. Voor de onderhandelingen over de verkoop van uw huis kunt u vertrouwen op onze vakkennis en ervaring. Samen met u bespreken wij de onderhandeltactiek die wordt aangenomen om tot de beste deal te komen.

De ondertekening van de koopakte
Op het moment dat wij samen met u en de koper overeenstemming hebben bereikt over de verkoopprijs, de datum van overdracht, de ontbindende voorwaarden, het achterblijven van roerende zaken en dergelijken laten wij deze schriftelijk vastleggen door de notaris. Wanneer de handtekening gezet is, is de koopovereenkomst gesloten. Wettelijk gezien heeft de koper vanaf dit
moment nog drie dagen bedenktijd. Wij houden toezicht op het verloop van de wettelijke bedenktijd en overige ontbindende voorwaarden.

De notaris
Op de datum van de overdracht doen wij samen met u en de koper de eindinspectie van de woning om te kijken of alles conform afspraak is opgeleverd. Daarna is het feestelijke moment bij de notaris. Bij ondertekening van de akte van levering en wanneer deze is ingeschreven bij het Kadaster bent u officieel geen eigenaar meer van uw huis. De koper betaalt op het afgesproken tijdstip de koopsom. De notaris zorgt voor de verdere afwerking van de zakelijke lasten en de verkoop is rond.

Succesvol uw huis verkopen in regio Bergen
Met dit specifieke stappenplan maken wij, samen met u, onze slogan “Voel je thuis” tastbaar bij de verkoop van uw huis. Bent u enthousiast en geïnspireerd geraakt? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn graag uw specialist.

Specialisatie Nalatenschap
Wanneer u als nabestaande achter blijft met het huis van uw familielid dan komt er veel op u af. Wij nemen u alles uit handen. Het kan zijn dat er veel emotionele herinneringen zijn bij het huis omdat u hier misschien vroeger zelf met de hele familie gewoond heeft. Wij weten hier goed mee om te gaan. Wij vinden de koper die bij uw huis past.

Over The Dutch Houses

Innovatie in vastgoed service

Gonda, Linda en Monique vertegenwoordigen als makelaars een nieuw perspectief. Enerzijds versterkt door het feit dat alle partners dames zijn die het empathisch karakter van het bedrijf versterken, anderzijds doordat zij elk aspect van de makelaardij proberen te innoveren.

Persoonlijkheid en service staan centraal bij The Dutch Houses. Samen hebben zij meer dan 40 jaar ervaring in het totale spectrum van de makelaardij. Samen willen zij graag dat iedereen profiteert van persoonlijke aandacht en zorg bij het huren, verhuren of kopen van een huis. Deze kennis werd gebundeld om een tweede groep aan te spreken: expats die in Nederland komen wonen. Niet voor niets is het motto: “voel je thuis”. Dat geldt voor iedereen die komt wonen in de provincie Noord-Holland.

Lees hier meer over ons team.