Voel je thuis

Vacature Bruisende Assistent Makelaar (ARMT)

Voel je thuis, op ons gezellige kantoor in Bergen. Een idyllische plek, middenin het bos en op loopafstand van het gezellige centrum met veel winkels en terrasjes. Net als wij, heb jij een oprechte passie voor mooie huizen en bouw jij het liefst aan duurzame relaties met onze klanten. Zit service verlenen in je DNA en ben jij assistent makelaar (in wording)? 

Dan vinden wij het erg leuk als je solliciteert op deze vacature!

Wij bouwen samen en op een persoonlijke manier aan klantrelaties en stellen de overeenkomsten op, die horen bij het verkopen en verhuren van een huis. Het allerleukste is om iedereen zich thuis te laten voelen, dat doen we gezamenlijk en op een creatieve manier. 

Wil je plezier in je werk, hou je van verrassingen en bruis je van de ideeën? Wanneer je handig bent met de gebruikelijke Microsoft programma’s, is dat fijn om een en ander georganiseerd te laten verlopen. Nieuwe mensen ontmoeten vind jij leuk en het maakt jou niet uit of ze nou Engels of Nederlands spreken en soms een beetje Duits. Buiten de lijntjes kleuren doen we graag, maar altijd met stijl en klasse. 

Woon je in de buurt? En denk je, hé dit ben ik!
Stuur ons een mailtje! Een filmpje, je mag ons bellen, DM’en wat jij maar wil. We leren je graag kennen tijdens een cappuccino date op ons kantoor in Bergen.  

We werken met een klein, gedreven team. Overigens drinken we graag een glas champagne om onze successen te vieren. Je salaris is trouwens ook om blij van te worden. Zeker als je goed presteert en leads binnen brengt, want dan kun je rekenen op een bonus. 

De bruisende assistent makelaar – proost op jou!

Voel je thuis, 

Gonda Middelbos 

The Dutch Houses
info@thedutchhouses.nl