Hoe verhuist u naar Nederland?

Wilt u met uw gezin naar Nederland verhuizen? Of bent u een expat, op zoek naar een huurwoning voor korte of lange termijn? Bent u een hoogopgeleide professional die hulp nodig heeft bij het huren van een appartement in Amsterdam of omgeving? Er komt meer bij kijken dan alleen een huis zoeken. Tenslotte wilt u zich echt thuis voelen op uw nieuwe plek. Om die reden hebben wij een handig overzicht gemaakt met punten waar u mee te maken kunt krijgen.

 

Verhuizen naar een volledig nieuw land of zelfs naar aan andere stad is een hele stap. Bij een nieuw land hoort een nieuwe cultuur, een ander klimaat, een andere taal – noem maar op. Spreekt u zelf weinig Nederlands, dan is dat vaak geen probleem. De Nederlanders staan bekend om hun hoge taalniveau in het Engels en vaak ook Duits. Vooral in Amsterdam en de rest van Noord-Holland zijn de mensen zeer open en bereid om op het Engels of een andere taal over te schakelen.

 

 

Immigreren naar Nederland

We helpen u graag een echte Nederlander te worden, zowel in cultureel opzicht als officieel op papier. Wanneer u naar een ander land verhuist, kunnen we ons voorstellen dat u liever aan andere dingen denkt dan aan eindeloos papierwerk. Dankzij onze ervaring in expat-huisvesting, en dan met expats die voor grote en kleinere bedrijven werken, kunnen wij u uitstekend begeleiden tijdens dit relocation/verhuisproces. We kunnen alle administratie voor u regelen, en als u met uw gezin verhuist, kunnen we ook hun papieren in orde maken.

 

 

Uw nieuwe thuis vinden in Nederland

Hoe kiest u uw nieuwe huis? Waar begint u? Er zijn diverse factoren waarmee u rekening kunt houden en die u in de juiste richting leiden om uw nieuwe thuis te vinden, inclusief uw nieuwe woonplaats. Gaat het bedrijf waar u voor gaat werken bijvoorbeeld (gedeeltelijk) uw accommodatie in Nederland financieel ondersteunen? Dit kan van invloed zijn op de locatie en variatie in huizen waarop u een aanvraag kunt indienen. Of een compleet andere, maar belangrijke kwestie: wilt u een auto kopen terwijl u hier woont? Zo ja, dan is het wellicht beter om u niet te richten op hartje Amsterdam (of het centrum van een andere grote stad).

Zo zijn er meer aspecten die om de hoek komen kijken. Om die reden kan het fijn zijn om iemand met ervaring mee te laten denken. Zo bieden we bij The Dutch Houses alleen huizen aan op basis van uw voorkeuren, wat u veel zoekwerk uit handen neemt.

 

 

Een warm welkom in (Noord-)Holland

Naast alle formele ondersteuning, zoals hulp bij het papierwerk, streeft The Dutch Houses naar het geven van een uitgesproken persoonlijke service. Wij willen ervoor zorgen dat u zich thuis voelt in Nederland! Daarom bieden wij allerlei diensten aan om u te helpen zo comfortabel mogelijk te verhuizen en u te settelen.

U hoeft zich geen zorgen te maken over vervoer wanneer u voet zet in Nederland; wij hebben een service om u op te halen en kennis te laten maken met de regio. Wanneer u met het hele gezin immigreert, wilt u waarschijnlijk hulp bij het vinden van de beste school of een geweldige nieuwe baan voor uw partner. We weten verder uit ervaring dat het vinden van een geschikte sportfaciliteit ook een van de belangrijke zaken is. Verder bent u misschien geïnteresseerd in het inhuren van een schoonmaakdienst of een hovenier/tuinier.

 

Kennismaken met uw nieuwe leven

We begrijpen dat verhuizen naar het buitenland, zelfs een land waar bijna iedereen vloeiend Engels spreekt, niet alleen veel werk is, maar ook een intense ervaring kan zijn. Uw nieuwe werkgever hoopt dat u volle kracht vooruit gaat terwijl u nog veel aan uw hoofd heeft. Dat is de reden waarom we bij The Dutch Houses de nadruk leggen op een full-service verhuiservaring. We halen u persoonlijk op van het vliegveld, leiden u rond in verschillende gebieden waar u zou kunnen wonen, rijden u naar verschillende huizen, en houden zelfs contact nadat u bent verhuisd. We helpen u graag met wennen aan het leven in Nederland en zorgen ervoor dat u zich hier echt thuis voelt. We halen overigens nog net niet uw kinderen op van school, maar we helpen u zeker de juiste school voor hen te kiezen!

 

Toe aan een oriënterend gesprek over uw mogelijke immigratie naar Nederland? Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar onze verhuisdiensten. The Dutch Houses stemt deze diensten geheel af op uw wensen en behoeften.

Waar kunnen we u bij ondersteunen?