Voel je thuis

Te koop: Wikkeweg 8 Bergen

Wikkeweg 8 Bergen

Prijs op aanvraag

Modern en luxe

Wat een plaatje is deze moderne bungalow; een woning die u direct omarmt waardoor u zich gauw thuis zult voelen. De eigenaren hebben de woning zelf ontworpen en verbouwd naar deze tijd. Hierbij is rekening gehouden met duurzaamheid van de gebruikte materialen. Met oog voor luxe en comfort: alles is zeer stijlvol gedaan. Ook is het huis gasloos gemaakt.

Privacy te midden van groen

De royale entree vormt een prettige binnenkomst door de plafondhoogtes van maar liefst 360 cm! Verder geeft de ligging aan de rand van het dorp een hoge mate van privacy. Zo ligt de grote achtertuin volledig beschut te midden van veel groen. Op veel plekken in het huis is het buitenleven naar binnen gehaald. Dit is het genieten van buiten wonen terwijl de wijk waar de bungalow is gelegen voor de nodige sociale reuring zorgt.

Licht en sfeervol

De lichte hal met toiletruimte geeft toegang tot alle vertrekken. De living heeft vele grote raampartijen, deze zorgen voor een prachtige lichtinval en maken tegelijkertijd verbinding met de natuur. Ook geven ze een mooi uitzicht op de achtertuin met aan de voorkant vrij zicht op het plantsoen.

De luxe, open keuken gecentreerd in de living heeft een kookeiland robuust gemaakt van licht eikenhout met een antraciet beton cire blad. Het is voorzien van alle relevante inbouwapparatuur. Deze keuken is een droom voor een ieder die graag kookt of de keuken ziet als een onderdeel van het interieur. Het kookeiland herbergt vele lades waardoor er volop opbergruimte is. Eén hoek van de living is ingericht als werkruimte die ruim plaats biedt aan twee personen. De houtkachel te midden van de kamer zorgt naast warmte voor een gezellige sfeer.

Alle ruimtes in de rest van het huis zijn ook zeer verzorgd en efficiënt ingericht. Er zijn drie slaapkamers waarvan de ouder slaapkamer een badkamer en-suite heeft en een slaapkamer heeft nog een eigen douche. De derde grote kamer zou zeer goed dienst kunnen doen als praktijkruimte aan huis. Naast de drie slaapkamers is er nog een bergruimte waar ook de wasmachine en droger staan, hier kunt u ook voorraad kwijt. Alle kamers hebben direct toegang tot de achtertuin.

Harmonie met de natuur

Via de openslaande deuren in de woonkamer komt u uit in de beschutte tuin. De tuin heeft meerdere fijne terrassen om te relaxen, tafelen onder de platanen of tot laat van de avondzon genieten in de veranda. De sfeervolle veranda heeft een buitenkeuken met koelkast en warm en koud stromend water en voor de wat frissere avonden is er een houtkachel, hier kunt u tot laat van de avondzon genieten. Ook is er een apart toilet wat heel praktisch is bij een tuinfeest dat hier overigens prima gegeven kan worden. Mocht het toch te warm zijn, dan kunt u aan de voorkant van de bungalow de verkoeling opzoeken.

In de tuin zijn ook nog twee goed geïsoleerde schuren: één voor de fietsen en de ander om te klussen of het herbergen van het tuingereedschap. Voor het huis kunt u makkelijk drie auto’s parkeren. Ook aan de elektrische bolides is gedacht; er is plaats voor twee auto’s aan de laadpaal.

Kortom: het is met recht een droomwoning waarin u heerlijk tot rust komt, samen kunt genieten met vrienden en de drukke dag van u kunt laten stromen. Bergen is een dorp met stadse allure, rijk aan restaurants, winkels, school en sportvoorzieningen. Het strand van Bergen aan Zee bevindt zich op nog geen twintig fietsminuten terwijl de stad Alkmaar vanaf hier tien fietsminuten is.

  • Perceel: 655 m2
  • Woonoppervlakte: 135,2 m2
  • Vrijwel energie neutraal gasloos
  • Vrij uitzicht

Meer informatie over Wikkeweg 8 Bergen aanvragen?