Project Description

Voel je thuis

Te koop: Transvaal 16 Bergen aan Zee

Transvaal 16 Bergen aan Zee

Vraagprijs op aanvraag

Unieke kans om op deze fantastische locatie uw droom villa te bouwen.

Het perceel van circa 1796 m2 is gelegen op een duintop welke grenst aan het mooie, uitgestrekte Noord-Hollandse duingebied, één van de grootste natuurgebieden in ons land met een oppervlakte van 5300 hectare. Aan de voorkant kijkt u uit op het dorp van Bergen aan Zee en in de verte ziet u de zee. Ook zult u hier genieten van de prachtige zonsondergangen. Deze plek is echt een van de mooiste locaties aan de Nederlandse kust. Een parel die u maar zelden tegen komt.

Op het perceel staat nu een bungalow. Onze huisarchitect heeft voor u alvast een schets gemaakt van de mogelijkheden die er zijn voor het bouwen van uw droomvilla van circa 324 m2, waarbij hij vol de fenomenale uitzichten heeft benut.

U heeft uitkijkend over de duinen een Out of Africa gevoel, alleen zult u hier geen wild zien rondlopen maar de paarden die zich vrij mogen bewegen in het gebied, evenals de Schotse hooglanders.

De badplaats Bergen aan Zee is een aantrekkelijke badplaats, bereikbaar via de mooiste oprijlaan van Nederland, met gezellige strandpaviljoens die het gehele jaar geopend zijn. Bergen, op nog geen 5 km afstand, is een echt kunstenaarsdorp met stadse allure. Er zijn hier vele leuk winkels en restaurants te vinden.

Wij nodigen u van harte uit om met ons deze unieke plek te komen bezichtigen.

Meer informatie over Transvaal 16 Bergen aan Zee aanvragen?