Voel je thuis

Te koop: Terrace 75 Bonaire

Terrace 75 Bonaire

€ 1.180.000,-

Voel je thuis in deze luxe villa, heerlijk gelegen in de serene heuvels van Sabadeco. Deze privéwoning, met 3 slaapkamers en 3 badkamers, wordt omringd door weelderige tropische tuinen en grenst aan een onbebouwde groene zone, te midden van de natuur.

Bij aankomst wordt je verwelkomd door prachtige tropische tuinen, met in overvloed lokale bomen, fruitbomen en kleurrijke bloeiende struiken. Deze tuinen trekken talloze inheemse vogelsoorten aan. De tuin is slim voorzien van een druppelirrigatie systeem en is verbonden met het grijswatersysteem (septic) via een pomp, of het kan water putten uit een in het huis ingebouwd watervat. Regenwater wordt eveneens gebruikt voor de toiletten, dankzij een apart waterleidingsysteem.

Bij de entree van het huis bevindt zich op de begane grond twee ruime slaapkamers, met openslaande deuren naar buiten. De slaapkamers delen een complete badkamer in de gang. Ook is er een toegangsdeur naar de garage vanaf deze verdieping.

De open keuken, eetkamer en woonkamer zijn doordacht ontworpen om de wind en het prachtige uitzicht op de oceaan optimaal te benutten. De schuifdeuren kunnen worden gesloten voor een knusse, intieme leefruimte of volledig worden geopend om de leefruimte uit te breiden. De villa biedt eindeloze mogelijkheden.

In de ouderslaapkamer kun je genieten van een schitterend uitzicht op de oceaan en heb je toegang tot het zwembad en het terras via schuifdeuren, wat werkelijk een zeldzaamheid is! Begin je dag met een kop koffie terwijl je uitkijkt over de oceaan en bewonder ’s avonds de betoverende zonsondergang. De ouderslaapkamer is perfect ontworpen om de wind en het uitzicht te omarmen en beschikt over een eigen badkamer.

Er is voldoende parkeerruimte beschikbaar in de overdekte parkeerplaats. Daarnaast is er een ruime garage die de optie biedt om te worden omgevormd tot een vierde slaapkamer met een eigen badkamer, of tot een royaal studio-appartement, waarbij gebruik wordt gemaakt van de reeds deels geïnstalleerde badkamer, inclusief toilet.

Het dakterras biedt een panoramisch uitzicht van 360 graden over de heuvels en de zee, met een volledig zicht op het eiland Klein Bonaire.

De Wayaka en Seru Largu wandel- en mountainbikeroutes beginnen op slechts 300 meter van het huis, te midden van prachtige inheemse Wayaka- en zadelbomen. Bovendien bevinden diverse stranden en duiklocaties zich op minder dan 5 minuten rijden.

 

Meer informatie over Terrace 75 Bonaire aanvragen?