Voel je thuis

Te koop: EEG Boulevard 10 Bonaire

EEG Boulevard 10 Bonaire

€ 1.280.000,-

Welkom in dit luxueuze, volledig gerenoveerde appartement met een adembenemend uitzicht over de zee.

Betreed dit lichte en zonnige appartement en voel je meteen thuis! De volledig gerenoveerde gastronomische keuken biedt uitzicht op de oceaan, waardoor het perfect is voor het ontvangen van gasten. Geniet van een heerlijke maaltijd op het ruime balkon terwijl je uitkijkt over het prachtige uitzicht.

Het appartement beschikt over 2 slaapkamers en 2 ensuite badkamers. Ideaal voor diegenen die hun privacy willen behouden, maar ook de mogelijkheid willen hebben om het appartement te verhuren. Elke gast kan genieten van een spectaculair uitzicht op zee vanuit hun slaapkamer.

Deze woning bevindt zich op de meest gewilde locatie in het gebouw en wordt aangeboden inclusief inventaris. Met eindeloos uitzicht op het zuiden van Bonaire biedt dit echt luxe aan zee op zijn best!

Naast de prachtige accommodatie kunt u ook profiteren van conciërgediensten, roomservice en dagelijkse schoonmaak. U hoeft zich nergens druk om te maken; uw welzijn staat centraal.

Dit appartement is perfect voor kopers die op zoek zijn naar een exclusieve woning aan zee. Of u nu op zoek bent naar een tweede huis of een investeringsmogelijkheid, dit appartement biedt het allemaal. Geniet van de luxe levensstijl en profiteer van de mogelijkheid om uw woning te verhuren wanneer u er zelf geen gebruik van maakt.

  • 2 slaapkamers
  • 2 volledig gerenoveerde ensuite badkamers
  • Prachtig uitzicht
  • Dineren op balkon aan zee
  • Volledig gerenoveerde gastronomische keuken met uitzicht op de oceaan
  • Airconditioning in elke kamer

Meer informatie over EEG Boulevard 10 Bonaire aanvragen?