VERHUURD

Heereweg 304 Schoorl

Huurprijs: € 1.600 per maand

Mail onsBel ons
Vrijstaand huis
Nabij zee en duinen
Totaal 3 slaapkamers
2 extra appartementen
Balkon met mooi uitzicht

Voelt u zich thuis nabij zee, duinen en het dorp Schoorl?

Op nog geen tien wandelminuten van het strand bevindt zich dit vrijstaande huis met twee ruime appartementen. Aan de voorkant bevindt zich het hoofdhuis,  volledig voorzien van alle comfort en recent gerenoveerd. Het voorhuis bestaat uit  een  woonkamer en open keuken met inbouwapparatuur. Op de begane grond bevindt zich tevens een apart toilet. Op de verdieping te bereiken via een trap bevinden zich twee slaapkamers, waaronder een slaapkamer met twee aparte bedstedes voor de kinderen.

Via de openslaande deuren in de woonkamer bereikt u de veranda. De woning beschikt over een ruime zolder met mogelijkheid tot creëren van een volwaardige slaapkamer met fenomenaal uitzicht van het balkon op de zolder.

De woning kan gemeubileerd geleverd worden. De totaal prijs is dan €1850,00.

Altijd al zelf willen verhuren?

Dat kan bij deze vrijstaande woning met twee unieke vakantie appartementen. De appartementen kunt u verbinden met het hoofdhuis. Deze twee appartementen kunnen optioneel bij gehuurd worden van ca. 40 m2, informeer bij ons naar de mogelijkheden. Per appartement betaald u €750,00

  • Recent gerenoveerd
  • Tuin met garage
  • De twee appartementen kunnen optioneel verhuurd worden

Bezichtiging of meer informatie aanvragen?

    Deze site is beschermd met behulp van reCAPTCHA waarbij de Google privacyverklaring en algemene voorwaarden van toepassing zijn.