Voel je thuis

Te koop: Eeuwigelaan 42 Bergen

Eeuwigelaan 42 Bergen

€ 4.950.000,-

Welkom bij dit weelderige klassieke landhuis, “De Middenblink”, gelegen aan de befaamde lommerrijke laan die u naar het betoverende Bergen aan Zee leidt. Dit excellente en stijlvolle juweel uit 1939 ademt grandeur uit, met een statige uitstraling.

Koninklijke status

Bij aankomst betovert de majestueuze oprijlaan u direct, waardoor thuiskomen een waar genot wordt op uw eigen landgoed. Rust en privacy vormen de essentie van deze oase, omgeven door de weelderige natuur van het uitgestrekte duin- en bosgebied van Bergen. Met een riante kavel van bijna 5000m2 biedt dit landhuis een ongekend gevoel van vrijheid.

Vanuit de achterkant van de tuin wandelt u moeiteloos het duingebied in, waardoor de natuurlijke pracht van Bergen binnen handbereik is. De tuin zelf is een paradijselijke ervaring, die elk seizoen weer een nieuwe betovering brengt. Mede door de vijver met Japanse Koikarpers en de fontein in de voortuin. 

Binnen een representatieve en indrukwekkende hal, waar het oog direct wordt getrokken naar de prachtige glas-in-lood partij bij de trap. Authentieke details, zoals deze glas-in-lood ramen en houten balken, vormen de kroon op het werk van dit meesterlijk ontworpen landhuis. De sfeervolle, ruime woonkamer met imposante open haard, elk detail is voorzien van karakter en klasse.

Een oase van luxe en comfort 

Dit landhuis verwelkomt je op de begane grond met een comfortabele keuken, grenzend aan een ruime bijkeuken die bijgebouwd kan worden tot een nog ruimere woonkeuken. In de bijkeuken vind je een sauna met een aparte douche, waardoor ontspanning binnen handbereik is.

Boven, via een statige trap, vindt u vier slaapkamers. De grootste slaapkamer biedt niet alleen een en-suite badkamer, maar ook een aparte ruimte met veel kasten die perfect dienst kunnen doen als een luxe inloopkast. Twee van de slaapkamers hebben een eigen balkon met prachtige natuur rondom.

Op de eerste verdieping vind je ook een tweede moderne, luxe badkamer met een ligbad en een aparte douche, en een extra toilet. De zeer ruime zolder biedt mogelijkheden voor uitbreidingen, zoals extra slaapkamers of een bioscoopruimte.

Buiten wacht een romantisch gastenverblijf met eigen badkamer en toilet, ideaal voor een au pair of een ouder kind. Naast deze idyllische plek is een handige schuur voor fietsen en tuingereedschap.

Elegantie en allure

Deze villa belichaamt een ongeëvenaarde levensstijl, waar elegantie en pracht samenkomen. Dit is niet zomaar een landgoed; dit is een unieke kans om te wonen op een van de meest schitterende locaties in Bergen. Laat je betoveren door de allure van dit klassieke landhuis – plan nu een bezichtiging en ervaar het zelf.

Rust en privacy

Eén van de USP’s van deze locatie is met recht de prachtige, zeer ruim bemeten kavel direct grenzend aan het uitgestrekte duingebied van Bergen. Het kunstenaarsdorp Bergen; een dorp maar met stadse allure. Er zijn tal van voorzieningen, van winkels tot excellente restaurants, een golfbaan en veel sportvoorzieningen. Bergen heeft vele goede scholen waaronder de Europese School Bergen. Amsterdam en Schiphol zijn gelegen op 40 autominuten van Bergen. 

  • Gelegen op een perceel van 4747 m2, grenzend aan het duingebied 
  • Woonoppervlakte van 306 m2
  • 4 slaapkamers, 2 badkamers
  • Gastenverblijf met douche en toilet
  • Volledige rust en privacy 
  • Aan de hand van visualisaties kan onze architecte de extra mogelijkheden van deze villa vrijblijvend aan u kunnen toelichten tijdens de bezichtiging 
  • Gelegen aan de mooiste kant van de Eeuwigelaan

Meer informatie over Eeuwigelaan 42 Bergen aanvragen?