VERKOCHT

Duinweg 5 Castricum

Vraagprijs: € 3.300.000,- k.k.

Mail onsBel ons
Unieke villa
Inpandig zwembad
Woonoppervlakte: ca. 640 m2
Perceeloppervlakte van 3.130 m2

Onder architectuur gebouwde, unieke villa met weids uitzicht, inpandig zwembad, inpandige garage voor 6 auto’s en een energiezuinig zonnewarmte-systeem. De villa heeft een woonoppervlakte van 640 m2 met een onder architectuur aangelegde tuin van 3130 m2 die perfect tussen prachtige duinlandschap past. De verbouwing van deze villa is geheel geleid door Monique des Bouvrie!

Binnenkomst:
U komt het perceel op via een van de twee op afstand bedienbare toegangspoorten. Met de auto rijdt u over de oprijlaan die toegang biedt naar de inpandige garage in het souterrain en naar twee buitengelegen parkeerplaatsen.

Begane grond:
Wanneer u door de dubbele voordeur binnenkomt, komt u in de prachtige ruime hal. Vanuit de hal bereikt u de lift, de garderoberuimte, het trappenhuis naar het souterrain, de verdieping en de woonkamer met keuken. De ruime lichte woonkamer geeft een ‘binnen-buiten’ gevoel doordat de wanden zijn opgetrokken uit een Sky-Frame schuifdeursysteem; hierdoor lijkt de woonkamer nog groter en dit creëert fantastisch licht. De vloer van de woonkamer heeft grote natuurstenen (80x80cm) die doorlopen naar de buitenterrassen. Dit versterkt het binnen-buiten gevoel nog meer. De riante keuken is voorzien van twee kookeilanden met alle denkbare kwaliteitsapparatuur van Miele. De woonkamer gaat over in de loungekamer waar u kunt genieten van een adembenemend uitzicht. De televisie is verborgen achter een kunstwerk die automatisch opent en sluit. Voor de perfecte televisie ervaring zit er een ingebouwd Bower en Wilkins surround systeem. Aan de andere kant van de villa vindt u een prachtige bar van kristal glas met achter de gasten slaapkamer met eigen kleedkamer en badkamer, die beschikt over een inloopdouche, vrijstaand jacuzzi-bad, wastafelmeubel met dubbele wasbak, een hangend toilet en een schitterend uitzicht op de tuin.

De eerste verdieping:
Het prachtige, transparante karakter van de begane grond vind je eveneens op de eerste verdieping. Door de glazen wanden kun je goed zien wat er zich beneden afspeelt. Er bevinden zich twee zeer ruime slaapkamers op de eerste verdieping. De grootste is de zeer ruime en lichte master bedroom welke helemaal wit is uitgevoerd, volledig ontworpen door Monique Des Bouvrie in Des Bouvrie stijl de glazen wand welke deze slaapkamer scheidt van de vide is uitgerust met een prachtig glas dimsysteem waarmee het doorzichtige glas met een druk op de knop desgewenst ineens in matglas verandert. Beide slaapkamers hebben een eigen douche, op de overloop treft u een apart toilet.

Souterrain:
Het souterrain beschikt over een bioscoop/entertainment room, waskamer, wijnkamer, het zwembad, een toilet en de garage. De entertainment room heeft een volledige professionele bioscoop. De bioscoop heeft geluiddempende wanden en een plafond waar de speakers van het Bower en Wilkins Atmos systeem achter verbogen zijn. De projector speelt af in 4K en 3D voor de echte bioscoop ervaring. Natuurlijk kan je hier ook gewoon televisie/Netflix kijken of je gameconsole op aansluiten. De ideale ruimte om een film te kijken of een gezellige avond met je vrienden door te brengen.

Zwembad:
De muren van de zwembadruimte zijn bedekt met een prachtig ontwerp van Escher, dit kunstwerk loopt door naar buiten wat wederom het ‘binnen-buiten’ effect versterkt. Het zwembad is 10 meter lang en grenst aan een verdiept terras waar u optimaal van uw privacy kunt genieten. In de zwembadruimte vindt u ook een doucheruimte, toilet en bar met koelkast. De waskamer is voorzien van was-en droogmachine aansluitingen en heeft op maat gemaakte kasten. De garage die aan het souterrain grenst is geschikt voor 6 auto’s. Er is een vloerverwarming aangelegd op de afrit zodat u ook bij vorst de garage uit kunt komen.

Techniek:
Het huis is voorzien van alle denkbare state of the art techniek. Het huis werkt volledig op domotica, zoals de verlichting, de gordijnen, zonneschermen, ramen, televisies en de muziek. Zo bevindt zich in het huis ook een klimaat-filter systeem, een zeer geavanceerd beveiligingssysteem en meer van dit soort bijzonderheden waarover wij u graag nader informeren.

Tuin:
De onder architectuur aangelegde tuin past perfect bij de prachtige omgeving van Noord-Bakkum: een heuvelachtig landschap, wuivende grassen en een natuurlijke poel omringd door duinzand, prachtige vlonderterrassen en paden van schelpen en zand maken de tuin tot een uniek geheel. De tuin beschikt over een dripinstallatie, verlichting van de schelpenpaden en een alarmsysteem met GPS in de grond.

Locatie:
Deze prachtige villa ligt op een van de mooiste locaties van Noord-Holland, omringd een heuvelachtig duinlandschap met uitgestrekte bollenvelden en groen. Het uitzicht vanuit de villa is uiterst rustgevend. Desondanks is de ligging heel centraal: binnen een halfuur ben je in het centrum van Amsterdam. Daarnaast is het ook een goede uitvalbasis voor De Haag en Utrecht, natuurlijk Alkmaar en Haarlem. De ligging van de villa is tussen zee, strand, duinen en water. Aan de westzijde vind je het Noord-Hollands duinreservaat, aan de oostkant het Alkmaardermeer en aan de zuidkant het Oerij beschermd natuurgebied. Je komt hier volledig tot rust met alle centrale gemakken binnen handbereik.

Bezichtiging of meer informatie aanvragen?

    Deze site is beschermd met behulp van reCAPTCHA waarbij de Google privacyverklaring en algemene voorwaarden van toepassing zijn.