• Volledig gemeubileerd
  • Moderne afwerking
  • Rustig gelegen
  • Fijne tuin op het westen
  • Nabij Schagen

Voel je thuis in deze sfeervolle, recent gemoderniseerde jaren ’30 woning gelegen aan de rustieke Dorpsstraat in het centrum van Dirkshorn. Het dorp is gelegen tussen Schagen en Alkmaar. Met twintig autominuten bereikt u het mooie strand van Petten. In de directe omgeving is een supermarkt te vinden, scholen liggen op loopafstand en op korte afstand is de 18-holes golfbaan van Dirkshorn. Ook het restaurant “Green” bij de golfbaan is zeker een bezoek waard. Verder is er in de omgeving veel viswater, een surf meer en een openluchtzwembad.

Bij binnenkomst wordt u meteen omarmd door de fijne sfeer die het huis uitstraalt. U komt binnen in de hal waar zich een toilet en een trapkast bevinden. Vanuit de hal loopt u de ruime, lichte woonkamer binnen met in de achterkamer de moderne open woonkeuken waar u gezellig kunt tafelen. Verder is er een tuinkamer waar de wasmachine en droger staan. Vanuit de tuinkamer komt u uit in de beschutte tuin, gelegen op het westen. De tuin heeft een fijn terras. en een schuur waar u fietsen in kwijt kunt.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, waarvan één ingericht als thuiswerkplek. Ook de luxe badkamer bevindt zich op deze verdieping.

Kortom, een woning waar u direct verliefd op zult zijn.